Team Coaching

Je werk zegt veel over wie je bent. Waar je werkt en wat je doet, bepaalt voor een groot gedeelte je leven. Het is dan ook belangrijk dat je op je werk lekker in je vel zit. Dit geldt ook voor een team of een afdeling. Wat als daar de samenwerking niet lekker loopt en jullie er als team of afdeling niet zelf uit komen. Dan kan het prettig zijn om een coach in te zetten die jullie kan begeleiden naar een betere samenwerking.

Persoonlijk coachingstraject

Als coach geloof ik dat je alle antwoorden op jouw vragen al in je hebt. Alleen kan je er soms nog niet bij. Via coaching bied ik jou een weg om op een effectieve manier tot jouw antwoorden en oplossingen te komen. Op die manier kun je jouw groeistappen zetten in je persoonlijke ontwikkeling. Of je nu individueel behoefte hebt aan coaching of als team, er is altijd een passend coaching traject. Coaching is tenslotte maatwerk.

Meer informatie

Trajecten

Een team werkt samen, vult elkaar aan, streeft naar een gezamenlijk doel en heeft plezier. Hoe zit dit met het team of de afdeling waar jij werkt?

Vaak wordt er bij bedrijven gewerkt met teams, zoals een projectteam, een scrumteam of een managementteam. Natuurlijk wil je het allerliefst dat een team goed functioneert en dat iedereen in het team prettig met elkaar kan samenwerken. Maar wat als dat niet het geval is, wat betekent dit dan voor de teamleden en de doelen die jullie als team of afdeling willen behalen?

Je hebt hier altijd een keuze: niks doen of ingrijpen. Niks doen is de kortste weg maar dat gaat je geen ander resultaat opleveren. Ingrijpen kan best spannend zijn maar dan weet je zeker dat er verandering plaats gaat vinden. Een team dat beter communiceert met elkaar, prettiger kan samenwerken en een beter resultaat kan leveren. Klinkt goed toch?

Team coaching is net als coaching op individuele basis maatwerk dus alles wordt heel specifiek afgestemd op de vraag die er ligt. Als coach ben ik gecertificeerd op het gebied van NLP (Neuro Linguïstisch Programmeren) en op het gebied van Drijfveren via Management Drives. Deze methodieken zijn beide in te zetten voor team coaching. Via een persoonlijk gesprek maken we samen helder wat er nodig is en kan de stap naar verandering gezet worden.

  • Nobco
Ben je nieuwsgierig naar hoe jouw team zich verder kan ontwikkelen? Neem contact op

Contact