Team Coaching

Een team werkt samen, vult elkaar aan, streeft naar een gezamenlijk doel en heeft plezier. Hoe zit dit met het team binnen jouw bedrijf?

Vaak wordt er bij bedrijven gewerkt met teams, zoals een projectteam, een klantteam of een managementteam. Als leidinggevende wil je natuurlijk het allerliefst dat een team goed functioneert en dat de werknemers in het team prettig met elkaar samen kunnen werken. Maar wat als dat niet het geval is, wat betekent dit dan voor de werknemers, de klant en het bedrijfsresultaat?

Je hebt hier altijd een keuze: niks doen of ingrijpen. Niks doen is de kortste weg maar dat gaat je geen ander resultaat opleveren. Ingrijpen kan best spannend zijn maar dan weet je zeker dat er verandering plaats gaat vinden. Een team dat beter communiceert met elkaar, prettiger kan samenwerken en een beter resultaat kan leveren. Klinkt goed toch?

Teamcoaching is net als coaching op individuele basis maatwerk dus alles wordt heel specifiek afgestemd op de vraag die er ligt. Via een persoonlijk gesprek maken we samen helder wat er nodig is en kan de stap naar verandering gezet worden.

Benieuwd naar wat Sight Coaching voor jou en jouw team kan betekenen? Contact opnemen