Preventief coaching Den Bosch

Coaching op het moment dat jij het nodig hebt. Niet ervoor en niet erna. Preventief coaching noem ik dat. Jou op dat moment begeleiden met je persoonlijke ontwikkeling zodat je niet in een langdurige stressvolle situatie terecht komt. Met een persoonlijke coaching traject is dat prima haalbaar. Hier zetten we samen de eerste stappen naar het doel dat jij wilt behalen.

Persoonlijk coachingstraject

Als coach geloof ik dat je alle antwoorden op jouw vragen al in je hebt. Alleen kan je er soms nog niet bij. Via coaching bied ik jou een weg om op een effectieve manier tot jouw antwoorden en oplossingen te komen. Op die manier kun je jouw groeistappen zetten in je persoonlijke ontwikkeling. Of je nu individueel behoefte hebt aan coaching of als team, er is altijd een passend coaching traject. Coaching is tenslotte maatwerk.

Meer informatie

Trajecten

Herken je een van deze voorbeelden? Dan is coaching wellicht iets voor jou of jouw team.

Stress door drukte

Moet alles snel gebeuren? Zijn er collega’s uitgevallen waardoor meer werk met minder mensen gedaan moet worden en is overwerken normaal geworden? Trek op tijd aan de bel en voorkom een burn-out.

Communicatie op de werkvloer

Wanneer het té druk is op een afdeling, gaat dat ten koste van goede communicatie. Er wordt niet naar elkaar geluisterd en er is veel ruis op de lijn, wat de sfeer er niet gezelliger op maakt.

In balans met werk en privé

Lig je ’s nachts wakker omdat je je werk maar niet kunt loslaten en ben je even kwijt wat nou echt fijn werkt voor jou? Met Persoonlijk leiderschap en Timemanagement ontstaat er meer balans tussen werk en privé.

Feedback geven en ontvangen

Veel werknemers vinden het moeilijk om een ander opbouwende kritiek te geven of hebben juist veel moeite met het ontvangen van feedback. Door feedback te zien als mogelijkheid om te groeien, kom je een stuk verder!

De juiste plek

Zit je als werknemer wel op de juiste plek? Kun je in deze functie álles uit jezelf halen? Wanneer je geneigd bent alles bij hetzelfde te houden omdat je niet weet wat je wil of uit angst om te falen, is het tijd voor verandering.

Wat mag je verwachten?

Bekijk de trajecten

Een persoonlijk coaching traject start met een kennismaking gesprek waarbij je de ruimte krijgt om te vertellen waar je tegenaan loopt. Op basis daarvan bepalen we hoeveel sessies er nodig zijn. Tijdens het coaching traject krijg je inzicht in je eigen ontwikkeling en ontwikkel je de tools om zelfstandig de juiste stappen te zetten.

De coaching sessies vinden plaats op jouw gewenste locatie. Dit kan op je eigen werkplek zijn of een locatie daarbuiten. Hiervoor maak ik gebruik van de coaching ruimtes via Coachhuis, deze bevinden zich door heel Nederland dus er is altijd een juiste locatie te vinden. Vind je het misschien fijner om écht even afstand te nemen van alles en de natuur in te gaan? Dan houden we een wandel sessie in een voor jou inspirerende omgeving, die zijn er genoeg. De coaching sessies bestaan uit gerichte gesprekken en oefeningen om je doel te behalen. Iedereen is anders en daarom kiezen we een aanpak die het beste bij jou past. Je krijgt opdrachten om tussen de sessies door wat je hebt geleerd te oefenen. Halverwege en aan het einde van het traject houden we een evaluatie, zodat we samen goed volgen of je je doel behaalt.

  • Nobco
  • Global code of Ethics
  • EMCC
Wil jij ook inzicht in je eigen ontwikkeling
en de tools om zelfstandig de juiste stappen te zetten?
Neem contact op

Contact